Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

default alt upce

Published: 22.06.2017

Vážení uchazeči o studium,

výsledky přijímacího řízení již byly zveřejněny v univerzitním informačním systému. Zároveň je obdržíte doporučenou poštou v těchto dnech. V případě, že se rozhodnete nastoupit k bakalářskému studiu na Fakultu ekonomicko-správní, dostavte se k zápisu dne 29. června 2017.

Zápis bude probíhat v budově Dopravní fakulty Jana Pernera (označení budovy DB), posluchárna B1, Studentská 95, Pardubice dle níže uvedeného časového rozpisu.

08:00  – prezenční forma - Management podniku, Management ochrany podniku a společnosti, Ekonomika a provoz podniku

11:00  – prezenční forma - Veřejná ekonomika a správa, Informatika ve veřejné správě, Regionální a informační management, Informační a bezpečnostní systémy, Management finančních rizik

13:30všechny obory kombinované formy studia

S sebou je nutné mít: občanský průkaz, 2 fotografie o rozměrech 3,5x 4,5 cm,  psací potřeby a menší finanční obnos (cca 50,- Kč).

Jestliže se nebudete moci z vážných důvodů dostavit k zápisu osobně, může tak za Vás učinit Vámi pověřená osoba, která se prokáže ověřenou plnou mocí. Náhradní termín zápisu nebude vypisován. V případě vážných problémů (nemoc atd.) kontaktujte prosím studijní oddělení fakulty.

Pokud jste přijatí do více oborů, dostavte se k zápisu toho oboru, který preferujete.

Veškeré informace k ubytování na kolejích jsou zveřejněny na webu univerzity http://www.upce.cz/zazemi/koleje-a-menza/koleje.html.

Zuzana Slavíková, Dis.
SO FES