Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

default alt upce

Published: 21.06.2017

Výsledky přijímacího řízení 2017/2018 (Fakulta zdravotnických studií)

Výsledky přijímacího řízení do bakalářksého a navazujícícho magisterského studia najdete na stránkách fakulty, na odkazu https://portal.upce.cz/portal/studium/uchazec/prijimaci-rizeni.html po zadání Vašeho univerzitního čísla (viz pozvánka), rodného čísla a iniciálů.

Vysvětlení k uděleným rozhodnutím o přijetí:

  • Přijat na základě přijímací zkoušky – uchazeč získal požadovaný počet bodů k přijetí, splnil všechny podmínky přijímacího řízení, dodal úředně ověřenou kopii diplomu, obdrží rozhodnutí
    o přijetí a pozvánku k zápisu do studia.

          12. 7. 2017 pro Bc. obory - prezenční forma studia

          13. 7. 2017 pro Bc. obory - kombinovaná forma studia, NMgr. obory

  • Přijat mimo přijímací řízení – uchazeč získal požadovaný počet bodů k přijetí, nedodal k datu vyhotovení rozhodnutí úředně ověřenou kopii diplomu, obdrží oznámení o výsledku přijímací zkoušky a pozvánku k zápisu do studia. Úředně ověřenou kopii diplomu musí uchazeč dodat nejpozději do termínu zápisu uvedeného na pozvánce k zápisu. Uchazeči, kteří ani v den zápisu nebudete mít tuto úředně ověřenou kopii k dispozici (z důvodu neúspěchu u státních závěrečných zkoušek), zašlou děkanovi fakulty písemnou žádost o dodatečný termín zápisu, který se bude konat 14. 9. 2017.

Další udělená rozhodnutí:

  • Nepřijat pro nedostačující kapacitu oboru / studijního programu
  • Nepřijat pro neprospěch u přijímací zkoušky
  • Nedostavil se k přijímacímu řízení