Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

default alt upce

Published: 10.11.2017

Středoškolákům, kteří zvažují další studia na vysoké škole, nabízí Univerzita Pardubice DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ, při nichž jednotlivé fakulty univerzity zvou zájemce k návštěvě, získání informací o možnostech studia i prohlídkám studijního zázemí. Sérii dnů otevřených dveří zahajuje již tuto sobotu 11. listopadu jako první Dopravní fakulta Jana Pernera. Ostatní fakulty Univerzity Pardubice ji budou následovat.

Pro studenty dychtící po vysokoškolském studiu si Dopravní fakulta Jana Pernera připravila na sobotu 11. listopadu pestrý informační program, který začíná již v 9 hodin. Během dopoledne mohou zájemci navštívit informační stánky jednotlivých oborů a dozvědět se vše o své budoucí fakultě. Od 10 hodin absolvují prohlídky laboratoří a poslucháren včetně dopravního sálu i Výukového a výzkumného centra v dopravě v Doubravicích, kam je doveze přímo od budovy fakulty ve Studentské ulici v univerzitním kampusu v Polabinách speciální autobus. Při prohlídce fakultních pracovišť budou moci návštěvníci diskutovat se studenty i pedagogy fakulty a ptát se na to, co je zajímá. Program Dnů otevřených dveří Dopravní fakulty Jana Pernera v sobotu 11. listopadu je k dispozici na webu fakulty: https://www.dfjp.cz/dod/

V prosinci otevře své odborné učebny a ukáže nejrůznější speciální modely, na nichž studenti pracují během svého studia, také Fakulta zdravotnických studií. Den otevřených dveří doplněný prezentací fakulty a setkáním se studenty i pedagogy se uskuteční v sobotu 9. prosince v mikrokampusu fakulty v Průmyslové ulici.

V lednu a v únoru 2018 se pak zájemcům o vysokoškolské studium otevřou obě zmiňované fakulty znovu spolu s dalšími fakultami Univerzity Pardubice:

středa 10. ledna a středa 7. února 2018

Fakulta chemicko-technologická

pátek 12. ledna 2018

Fakulta restaurování v Litomyšli

středa 17. ledna a sobota 10. února 2018

Fakulta ekonomicko-správní

čtvrtek 18. ledna 2018

Fakulta zdravotnických studií

středa 31. ledna 2018

Dopravní fakulta Jana Pernera

čtvrtek 1. února 2018

Fakulta elektrotechniky a informatiky

čtvrtek 8. února a sobota 17. února 2018

Fakulta filozofická

Staňte se součástí „evolUPCE“ na Univerzitě Pardubice.

Zájemci o vysokoškolské studium mohou své budoucí zaměření vybírat pro akademický rok 2018/2019 na Univerzitě Pardubice z více než 60 studijních programů a téměř 140 studijních oborů (v bakalářském, navazujícím magisterském a doktorském studiu). Jen v bakalářském studiu nabízí 7 fakult přes padesát oborů.

Zájemci o studium na Univerzitě Pardubice mají k dispozici speciální webovou stránku – www.evolupce.cz, kde naleznou řadu užitečných informací jak se stát součástí pardubické „evolUPCE“. Zorientují se ve studijní nabídce, vyhledají si svůj vysněný obor a zjistí si o něm základní informace.

Zájemci se navíc mohou zaregistrovat k odběru elektronického INFOSERVISU zdarma a získat tak pohodlně „virtuálně“ důležité informace k zahájení vysokoškolského studia, k podání přihlášky, přípravným kurzům nebo vlastnímu přijímacímu řízení. Dozví se tu o důležitých termínech i zajímavostech života vysokoškoláka na Univerzitě Pardubice a v Pardubicích. Sledovat dění na Univerzitě Pardubice mohou i prostřednictvím univerzitního elektronického časopisu e-Zpravodaj nebo na sociálních sítích.

Získané informace by měly zájemcům pomoci při rozhodování, kam na vysokou školu a jaký obor pro své studium zvolit, a současně jim usnadnit kroky vedoucí k vlastnímu nástupu na vysokou školu a zahájení vysokoškolského studia.