Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

default alt upce

Published: 25.11.2016

V průběhu podzimu všech sedm fakult Univerzity Pardubice zahájilo představení své studijní nabídky středoškolákům, kteří zvažují svá další studia na vysoké škole. Vzdělávací veletrhy nyní střídají DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ. Jednotlivé fakulty zvou zájemce k návštěvě informačních dní a prohlídkám studijního zázemí. Sérii dnů otevřených dveří zahajuje v sobotu 26. listopadu letos jako první Dopravní fakulta Jana Pernera. Ostatní fakulty Univerzity Pardubice ji budou následovat.

Pro studenty dychtící po vysokoškolském studiu si Dopravní fakulta Jana Pernera připravila na sobotu 26. listopadu pestrý informační program, a to již od 9 hodin. Během dopoledne budou moci zájemci navštívit informační stánky jednotlivých oborů a další prezentaci fakulty. Od 10 hodin absolvují prohlídky laboratoří a poslucháren včetně dopravního sálu i Výukového a výzkumného centra v Doubravicích, kam je doveze přímo od budovy fakulty ve Studentské ulici v univerzitním kampusu v Polabinách speciální autobus. Při prohlídce fakultních pracovišť budou moci návštěvníci diskutovat se studenty i pedagogy fakulty, ptát se na to, co je zajímá. V Doubravicích se mimo jiné budou moci svézt i jedinou tramvají v Pardubicích.

V prosinci bude dopravní fakultu následovat s dnem otevřených dveří Fakulta zdravotnických studií, a to v sobotu 10. prosince. Fakulta zve zájemce k prohlídce svého mikrokampusu v Průmyslové ulici.

V lednu a v únoru 2017 se pak zájemcům o vysokoškolské studium otevřou obě zmiňované fakulty znovu spolu s dalšími fakultami Univerzity Pardubice:

středa 11. ledna a středa 8. února 2017
Fakulta chemicko-technologická
pátek 13. ledna 2017
Fakulta restaurování v Litomyšli
čtvrtek 19. ledna 2017
Fakulta zdravotnických studií
pátek 20. ledna a sobota 21. ledna 2017
Fakulta ekonomicko-správní
středa 1. února 2017
Dopravní fakulta Jana Pernera
středa 8. února 2017
Fakulta filozofická
středa 8. února 2017
Fakulta elektrotechniky a informatiky


Staňte se součástí „evolUP...