pondělí | |||
1.4.24 | |||
Velikonoční pondělí | |||
úterý | P | Italská | |
2.4.24 | 1/BLP | 350g | Rizoto z vepřového masa, okurka |
2 | 350g | Těstoviny zapečené s uzeným masem, okurka | |
3/R | 150g | Rybí filé na másle, zeleninový kuskus | |
4/B | 125g | Smažený sýr, brambory | |
středa | P | Hrachová s párky | |
3.4.24 | 1/BLP | 150g | Hovězí nudličky Stroganov, pórková rýže |
2 | 150g | Kuřecí plátek přírodní, těstoviny se slaninou a rajčaty | |
3 | 150g | Bratislavská vepřová pečeně, celozrnný knedlík | |
4/B | 350g | Bulgur zapečený s uzeným tofu, červená řepa VEG | |
čtvrtek | P | Bulharská | |
4.4.24 | 1/BLP | 150g | Kuřecí prsa Gyros, opečené brambory |
2 | 150g | Vepřová pečeně, zelí, bramborové špalíčky | |
3/S | 350g | Kynuté knedlíky plněné jahodami | |
4/B | 100g | Robi v rajské omáčce, těstoviny VEG | |
pátek | P | Slepičí s kapáním | |
5.4.24 | 1/BLP | 150g | Zbojnický skřivan, divoká rýže |
2 | 120g | Katův šleh s kuřecím masem, bramborák | |
3/B | 350g | Čočka na kyselo, vejce, okurka, chléb | |
BLP jídlo může obsahovat stopy lepku | |||
Váha masa je uvedena v syrovém stavu. | |||
Jídelní lístek je orientační, změna vyhrazena. |