Stravování ve vysokoškolské menze využívají hlavně studenti a zaměstnanci Univerzity, vítáni jsou však i zájemci z řad veřejnosti.

Menza provozuje  4 jídelny a bufet VAP.

Hlavní teplá jídla jsou pro studenty cenově zvýhodněna.

V hlavní jídelně menzy se výběr jídla provádí z aktuální nabídky bez předchozí objednávky (polévka, hotová jídla, minutky, saláty, doplňkový sortiment).

Ostatní jídelny (jídelna II., jídelna na nám. Č. Legií a jídelna v areálu v Doubravicích) vydávají jídla pouze na základně předchozí objednávky a slouží výhradně studentům a zaměstnancům.

V bufetu VAP je možnost zakoupení polévek, obědových salátů a ostatního doplňkového sortimentu.

JÍDELNY

Hlavní jídelna –  pro studenty, zaměstnance, ostatní strávníky

  • V 1. patře menzy
  • Volný výběr jídel bez předchozí objednávky z aktuální nabídky
  • Provozní doba výukové období PO – ČT 10:30 - 16:00 hod, PÁ 10:30 - 14:00 hod, zkouškové období PO - PÁ 10:30 – 14:00 hod.

    Jídelna II. – pro studenty a zaměstnance

  • V přízemí menzy (vchod pod schodištěm na terasu)
  • Výdej jídel na základě předchozí objednávky
  • Provozní doba – výdej obědů PO – PÁ 10:00 - 14:00 hod.                             

    Bufet VAP – pro studenty, zaměstnance, ostatní strávníky

  • V přízemí budovy EB
  • Výběr z denní nabídky
  • Provozní doba  výukové období PO – ČT 7:30 -15:00 hod., PÁ 7:30 – 14:00 hod, zkouškové období PO – PÁ 7:30 – 14:00 hod.

    Výdejny Doubravice a Legie – pro studenty a zaměstnance

  • Výdej jídel na základě předchozí objednávky
  • Provozní doba PO - PÁ 11:00 -13:00 hod. – Doubravice
  • Provozní doba PO - PÁ 11:00 -13:30 hod. – Legie

    Balounová Marcela, vedoucí menzy

false