Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

mozaikazmensene-1167070093114.jpg

Menza: dostupná jídla bez objednávky

JídloCenaAlergeny

Seznam skupin alergenů

  1. obiloviny obsahující lepek
  2. korýši a výrobky z nich
  3. vejce a výrobky z nich
  4. ryby a výrobky z nich
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. mléko a výrobky z něj
  8. suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
  9. celer a výrobky z nich
  10. hořčice a výrobky z ní
  11. sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
  13. vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. měkkýši a výrobky z nich

    
    
V době od 23. 12. 2025 do 2. 1. 2026 budou všechny provozy menzy uzavřené.
    
Vážení strávníci, 
děkujeme Vám za důvěru a spolupráci v roce 2025.
Přejeme Vám klidné a radostné Vánoce a do nového roku 2026 hodně zdraví,
štěstí a úspěchů. 
Zaměstnanci menzy.
 
 
 
 
 
 
BLP jídlo může obsahovat stopy lepku
Váha masa je uvedena v syrovém stavu.
Jídelní lístek je orientační, změna vyhrazena.
  1. Nacházíme se v univerzitním kampusu na adrese Studentská 268.
  2. Navštívit nás můžete bez nutnosti předchozí objednávky v jídelně ve 2NP a to v pracovní dny v době od 10:30 do 14:00. 
  3. Pro přístup do jídelny ve 2NP můžete použít schodiště nebo výtah.
  4. Vybírat si budete z aktuální nabídky hlavních jídel, polévek a nabídky doplňkového sortimentu.
  5. Na pokladně přijímáme hotovost i platební karty.
  6. Za příznivého počasí můžete využít k posezení venkovní terasu.

BLP - bezlepková jídla 

VEG - veganská jídla 

B - bezmasá jídla 

R - ryby 

V - vnitřnosti 

S - sladká jídla 

Rádi vám na objednávku připravíme následující sortiment výrobků:

  • zákusky, mini zákusky, dorty
  • obložené chlebíčky (od 20 ks), výrobky studené kuchyně
  • řízky

Veškeré objednávky přijímáme 2 dny předem (dorty a mini zákusky 3 dny předem) osobně nebo na telefonních číslech 466 036 313 nebo 466 036 314.